Vlinderdas

Exclusieve vlinderdassen

Bij Hermans kunt u niet alleen terecht voor de mooiste herenschoenen, maar ook voor bijpassende en leuke accessoires zoals exclusieve vlinderdassen. Het strikje wordt vooral gedragen tijdens formele gelegenheden, waarbij een dresscode geldt. Toch zien we vandaag de dag de vlinderdas steeds vaker opduiken bij informele gelegenheden: de nieuwe generatie bow tie cool! Met een vlinderstrik geeft u uw outfit namelijk een leuke twist en een eigenzinnige uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een strikje dat u elke dag kunt dragen of een statement strik die uw persoonlijkheid onderstreept, voor beide soorten vlinderdassen kunt u bij Hermans terecht!

De collectie van Hermans is verkrijgbaar in onze winkel aan het Oudkerkhof te Utrecht. De karakteristieke winkel maakt een bezoek aan de winkel een ware belevenis waarbij onze adviseurs u graag alles vertellen over opvallende trends, de nieuwste leersoorten en bijzondere details.

De collectie van Hermans Schoenen is ook online verkrijgbaar. Bestellen via de webshop van Hermans Schoenen is eenvoudig, makkelijk en snel. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling snel, binnen 1 tot 3 werkdagen, ontvangt. Wij houden u via e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling. Mocht u vragen hebben over een bestelling of product dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.
Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.