Reizen in stijl

Een echte heer reist in stijl. Als u onderweg bent, wilt u vanzelfsprekend goed voor de dag komen, maar zich tegelijkertijd comfortabel voelen. Wist u dat uw voeten tijdens een trip vaak uitzetten?
Lees meer

Schoenpoetsevent

Bent u benieuwd hoe u uw schoenen het beste kan onderhouden? Kom dan naar ons schoenpoetsevent op 10 mei! Op deze avond vertellen we u alles over leersoorten en waar welke leersoort behoefte aan heeft.
Lees meer

Exclusieve vlinderdassen

Bij Hermans kunt u niet alleen terecht voor de mooiste herenschoenen, maar ook voor bijpassende en leuke accessoires zoals exclusieve strikken. Zo verkopen wij prachtige exemplaren van het merk Goletz Bowties en houten vlinderdassen van het merk Two Guys. Met deze accessoires geeft u uw outfit een leuke twist en een eigenzinnige uitstraling, de nieuwe generatie bow tie cool!
Lees meer

Secrid | De nieuwe portemonnee

Munt- en papiergeld werden eeuwenlang als betaalmiddel gebruikt, maar nu worden ze in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Hoog tijd dus voor een geheel nieuw soort portemonnee! Eén die zowel uw geld als uw privacy beschermt en dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier doet. Secrid wallets zijn klein van buiten, maar groots van binnen.
Lees meer

Het belang van onderhoud

Wie van kwaliteitsschoenen houdt, weet dat goed onderhoud essentieel is om de schoenen mooi te houden. Elk leer vraagt om een eigen benadering en daarnaast zijn andere zaken ook van belang. Wij zetten voor u op een rijtje wat u moet doen om uw schoenen zo lang mogelijk in nieuwsstaat te houden.
Lees meer

De tassen van Dell'ga

Sinds een aantal jaren verkopen wij bij Hermans de schitterende tassen van het merk Dell’ga. Het fascinerende verhaal van dit bedrijf gaat terug naar het jaar 1880, toen Enrico Dell’orto Dell’ga oprichtte. Van jongs af aan was het zijn droom om leerbewerker te worden. Toen hij 15 was, maakte hij zijn eerste lederen zadel en vanaf dat moment wist hij dat hij van zijn passie zijn beroep wilde maken.
Lees meer

Greve Event

Wilt u ook een keer zien hoe schoenen met de hand worden ingekleurd? Kom dan op 3 december bij ons langs in de winkel! Op zaterdag 3 december as. is Twan van Uden van Greve bij ons in de winkel. Hij is de kleurspecialist van Greve en biedt u de unieke mogelijkheid om zelf uw paar Greve schoenen samen te stellen. Hij zal u alles vertellen over de traditionele manier van schoenen maken en u meer vertellen over zijn speciale finishing techniek.
Lees meer

Trouwevent Hotel Nassau

Gaat u binnenkort trouwen? Kom dan op zondag 13 november naar hét trouwevent in Hotel Nassau Breda. Hier krijgt u alle inspiratie die u nodig heeft. We weten zeker dat u na dit event vol mooie ideeën zult zitten voor uw eigen bruiloft.
Lees meer

Oeben’s Mercantile

Shoppen en winkelen op het Oudkerkhof in Utrecht is een beleving. Wie op zoek is naar een nieuwe outfit, kan in deze straat gegarandeerd slagen. Voor het creëren van een totaal look, werken we graag samen met winkeliers uit de straat. Dit deden we ook voor onze fotoshoot voor onze website. Eén van de winkels waarmee wij werkten is Oeben, deze zaak zit nog maar kort op het Oudkerkhof, maar is een absolute toevoeging. We spraken de bevlogen eigenaar van deze zaak over zijn collectie.
Lees meer

De historie van Hermans Schoenen

In 1906 werd Hermans Schoenen opgericht door de gezusters Hermans met als doel een winkel te starten voor uitzonderlijke maten. Het aanbod liep voor dames van maat 32 tot 46 en voor heren van maat 36 tot 56. Klanten kwamen vanuit alle hoeken van Nederland naar Utrecht, wat voor die tijd ongekend was.
Lees meer
Terug naar boven