Filters

Parkeren

Hermans heeft sinds kort een aantal parkeerplaatsen beschikbaar om de hoek. Neem contact op met de winkel indien u hier gebruik van wenst te maken.
Lees meer

De karakteristieke winkel

De karakteristieke winkel maakt een bezoek aan Hermans een ware belevenis. Onze schoenadviseurs assisteren u graag bij uw keuzes op het gebied van leersoorten, pasvorm en maakwijzes. Daarnaast weten zij precies welke accessoires uw outfit compleet maken. Hermans Schoenen is gesitueerd op het Oudkerkhof 22. Het Oudkerkhof is een prachtige winkelstraat die ook wel de Utrechtse PC Hooftstraat wordt genoemd en is sinds eind 2017 bij het voetgangersgebied van de binnenstad getrokken.
Lees meer

Exclusieve herenschoenen voor een bruiloft

Wat trekt u aan als u wordt uitgenodigd op een bruiloft? Niet elke kleur of outfit is geschikt om te dragen en u wil niet underdressed zijn, maar ook niet overdressed of beter gekleed zijn dan de bruidegom. Onze eerste tip is, lees goed de uitnodiging of de brief van de ceremoniemeester! Meestal wordt daar een dresscode in vermeld of staat er een wens op, zoals dat het gewaardeerd wordt als u een bepaalde kleur draagt.
Lees meer

Crockett & Jones

Door de grote diversiteit aan leesten, modellen en uitvoeringen weet Crockett & Jones zich te onderscheiden. Hierdoor heeft het merk in de afgelopen decennia een belangrijke plaats verworven in de collectie van Hermans.
Lees meer

Tien redenen om het Oudkerkhof te bezoeken

Wij hoeven u niet te vertellen dat het Oudkerkhof één van de mooiste straten van Utrecht is. Iedereen die graag bij ons langskomt in de winkel is gecharmeerd van de straat waaraan wij gevestigd zijn. De oude, karakteristieke panden en de luxueuze, maar toegankelijke winkels maken van het Oudkerkhof een bijzondere plek in het oude centrum van Utrecht. Eigenlijk is onze winkel natuurlijk al reden genoeg om het Oudkerkhof te bezoeken, maar onze straat heeft nog meer te bieden. Wij zetten voor u op een rijtje, wat deze historische straat zo aantrekkelijk maakt.
Lees meer

Het ambacht van de schoenhersteller

Wie zijn schoenen koestert, weet dat een goede schoenhersteller goud waard is. Wij onderhouden warme banden met onze vaste schoenmaker, Luxa schoenservice. Wie hier naar binnen stapt ervaart dat hij te maken heeft met een ouderwetse en ambachtelijke schoenmakerij. De winkel ademt werkelijk op elke wijze schoenen.
Lees meer

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.