Schoenen die perfect aansluiten op uw wensen

Alle ruim 300 handelingen die nodig zijn om uw persoonlijke Greve maatschoenen te maken, zitten vol passie en toewijding van onze schoenmakers. Handgesneden uit het beste kalfsleer, afgeschuind om verdikkingen op de naden te voorkomen en dubbel gestikt. Door het smalle geleng oogt de schoen extra elegant. Gemaakt volgens de Greve Goodyear Flex methode, welke garant staat voor draagcomfort, souplesse en een lange levensduur.
Lees meer

Gaat u binnenkort trouwen?

Uw bruiloft is dé dag bij uitstek om u van uw beste kant te laten zien. Iedereen wil er op zijn huwelijksdag perfect bij lopen en daar zijn mooie passende schoenen natuurlijk essentieel bij. Misschien realiseert u zicht het niet, maar als er één stuk in uw garderobe is waarmee u uw persoonlijke stijl kan onderstrepen, dan zijn het wel uw schoenen!
Lees meer

Meet Hermans op Engaged; de trendsettende trouwbeurs op 3 + 4 maart 2018

Op 3 en 4 maart 2018 vindt de trouwbeurs Engaged plaats in Amsterdam. Gaat u trouwen of heeft u een vriend(in) die verloofd is? Heeft u nog geen idee wat u wilt of moet u juist de puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Ook Hermans Schoenen ontmoet u graag voor passend advies, het maken van een persoonlijke afspraak bij ons in de winkel en om u te verrassen met ons aanbod aan trouwschoenen.
Lees meer

Werken bij Hermans Schoenen

De karakteristieke winkel maakt een bezoek aan Hermans een ware belevenis. Onze schoenadviseurs assisteren u graag bij uw keuzes op het gebied van leersoorten, pasvorm en maakwijzes. Daarnaast weten zij precies welke accessoires uw outfit compleet maken. Hermans Schoenen is gesitueerd op het Oudkerkhof 22. Het Oudkerkhof is een prachtige winkelstraat die ook wel de Utrechtse PC Hooftstraat wordt genoemd en is sinds eind 2017 bij het voetgangersgebied van de binnenstad getrokken. Op het Oudkerkhof winkelt u bij stijlvolle winkels, maar wel voor normale prijzen.
Lees meer

New Brand - R.M. Williams

Sinds kort verkopen wij bij Hermans het schitterende merk R.M. Williams. De schoenen zijn gemaakt uit één stuk leer en gedecoreerd met geweven treklussen waarin de merknaam staat. Hierdoor krijgen de boots hun kenmerkende uiterlijk en schiet u de laarzen eenvoudig aan.
Lees meer

Carlos Santos Event

Op 19 oktober as. krijgt u de unieke kans om zelf uw paar Carlos Santos schoenen samen te stellen. Onder begeleiding van een hapje en een drankje kunt u aan de hand van leesten, leersoorten en specials de perfecte schoen creëren. Natuurlijk krijgt u hierbij advies van onze experts en een medewerker van Carlos Santos zelf.
Lees meer

Terugblik Wijnwandeling

In het laatste weekend van september vond zowel de Wijnwandeling plaats alsook de feestelijke heropening van het Oudkerkhof. Een bijzonder weekend dus vol festiviteiten. Ondanks het feit dat we al richting de herfst gaan was het prachtig weer en hierdoor kon men ook voor de deur van de winkel volop genieten van de sfeervolle ambiance die beide evenementen met zich mee brachten.
Lees meer

Hermans geeft tips voor de perfecte trouwschoenen

Afgelopen weekend stonden wij op Engaged. Dé trouwbeurs voor mensen die hun huwelijksdag graag op een andere manier invullen dan met clichés. Samen met de heren van Michael & Giso gaven wij advies aan de aanstaande bruidegom hoe hij stijlvol en zelfverzekerd voor de dag kan komen op zijn trouwdag.
Lees meer

Exclusief Edward Green

De exclusiviteit van een paar schoenen van Edward Green is onmiskenbaar en moeilijk te overtreffen. Edward Green was een man met een bijzondere passie voor schoenen. Hij begon al op twaalfjarige leeftijd in de schoenenindustrie en had vanaf het begin de ambitie om schoenen voor het hoogste segment te maken. Hij vestigde zijn eigen atelier in Northampton in 1890 en verzamelde om hem heen de meest illustere ambachtslieden van de stad.
Lees meer

Tien redenen om het Oudkerkhof te bezoeken

Wij hoeven u niet te vertellen dat het Oudkerkhof één van de mooiste straten van Utrecht is. Iedereen die graag bij ons langskomt in de winkel is gecharmeerd van de straat waaraan wij gevestigd zijn. De oude, karakteristieke panden en de luxueuze, maar toegankelijke winkels maken van het Oudkerkhof een bijzondere plek in het oude centrum van Utrecht. Eigenlijk is onze winkel natuurlijk al reden genoeg om het Oudkerkhof te bezoeken, maar onze straat heeft nog meer te bieden. Wij zetten voor u op een rijtje, wat deze historische straat zo aantrekkelijk maakt.
Lees meer
Terug naar boven