Tips voor een stijlvolle huwelijksdag

Gaat u binnenkort trouwen? Uw bruiloft is dé dag bij uitstek om u van uw beste kant te laten zien. Iedereen wil er op zijn huwelijksdag perfect bij lopen en daar zijn mooie schoenen natuurlijk essentieel bij.
Lees meer

Zomerse klassiekers

Nu de zomerse temperaturen zich aandienen, is het tijd om de zomerse klassiekers eens onder de loep te nemen. Welke schoenen dragen prettig bij warm weer? Om u in een zonnige stemming te brengen, zetten we onze zomerse schoenen voor u op een rijtje.
Lees meer

Luxueuze Vaderdag cadeaus

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Vaderdag. De meeste mensen vinden het leuk om op deze dag hun vader een cadeau te geven, maar iets leuks te bedenken vinden de meesten moeilijk. Gelukkig hebben wij genoeg items in onze collectie waarmee u uw vader op stijlvolle wijze kan verrassen.
Lees meer

Exclusieve herenschoenen voor een bruiloft

Wat trekt u aan als u wordt uitgenodigd op een bruiloft? Niet elke kleur of outfit is geschikt om te dragen en u wil niet underdressed zijn, maar ook niet overdressed of beter gekleed zijn dan de bruidegom. Onze eerste tip is, lees goed de uitnodiging of de brief van de ceremoniemeester! Meestal wordt daar een dresscode in vermeld of staat er een wens op, zoals dat het gewaardeerd wordt als u een bepaalde kleur draagt.
Lees meer

Reizen in stijl

Een echte heer reist in stijl. Als u onderweg bent, wilt u vanzelfsprekend goed voor de dag komen, maar zich tegelijkertijd comfortabel voelen. Wist u dat uw voeten tijdens een trip vaak uitzetten?
Lees meer

Schoenpoetsevent

Bent u benieuwd hoe u uw schoenen het beste kan onderhouden? Kom dan naar ons schoenpoetsevent op 10 mei! Op deze avond vertellen we u alles over leersoorten en waar welke leersoort behoefte aan heeft.
Lees meer

Exclusieve vlinderdassen

Bij Hermans kunt u niet alleen terecht voor de mooiste herenschoenen, maar ook voor bijpassende en leuke accessoires zoals exclusieve strikken. Zo verkopen wij prachtige exemplaren van het merk Goletz Bowties en houten vlinderdassen van het merk Two Guys. Met deze accessoires geeft u uw outfit een leuke twist en een eigenzinnige uitstraling, de nieuwe generatie bow tie cool!
Lees meer

Secrid | De nieuwe portemonnee

Munt- en papiergeld werden eeuwenlang als betaalmiddel gebruikt, maar nu worden ze in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Hoog tijd dus voor een geheel nieuw soort portemonnee! Eén die zowel uw geld als uw privacy beschermt en dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier doet. Secrid wallets zijn klein van buiten, maar groots van binnen.
Lees meer

Het belang van onderhoud

Wie van kwaliteitsschoenen houdt, weet dat goed onderhoud essentieel is om de schoenen mooi te houden. Elk leer vraagt om een eigen benadering en daarnaast zijn andere zaken ook van belang. Wij zetten voor u op een rijtje wat u moet doen om uw schoenen zo lang mogelijk in nieuwsstaat te houden.
Lees meer

De tassen van Dell'ga

Sinds een aantal jaren verkopen wij bij Hermans de schitterende tassen van het merk Dell’ga. Het fascinerende verhaal van dit bedrijf gaat terug naar het jaar 1880, toen Enrico Dell’orto Dell’ga oprichtte. Van jongs af aan was het zijn droom om leerbewerker te worden. Toen hij 15 was, maakte hij zijn eerste lederen zadel en vanaf dat moment wist hij dat hij van zijn passie zijn beroep wilde maken.
Lees meer
Terug naar boven