Exclusieve sale bij Hermans

Kunt u wel een paar nieuwe schoenen gebruiken voor uw werk of juist voor in uw vrije tijd? Dan is dit het moment om te shoppen bij Hermans Schoenen. Onze sale is namelijk weer van start gegaan, waardoor u nu veel schoenen tegen exclusieve prijzen kunt aanschaffen. Heeft u het ruime aanbod al bekeken?
Lees meer

Nieuwe collectie

De sale is bijna over en de nieuwe collecties zijn weer aan het arriveren! Zoals altijd hebben wij ook voor komend seizoen een uitgebreide collectie voor u samengesteld.
Lees meer

Werken bij Hermans Schoenen

De karakteristieke winkel maakt een bezoek aan Hermans een ware belevenis. Onze schoenadviseurs assisteren u graag bij uw keuzes op het gebied van leersoorten, pasvorm en maakwijzes. Daarnaast weten zij precies welke accessoires uw outfit compleet maken. Hermans Schoenen is gesitueerd op het Oudkerkhof 22. Het Oudkerkhof is een prachtige winkelstraat die ook wel de Utrechtse PC Hooftstraat wordt genoemd en is sinds eind 2017 bij het voetgangersgebied van de binnenstad getrokken. Op het Oudkerkhof winkelt u bij stijlvolle winkels, maar wel voor normale prijzen.
Lees meer

The Wedding Journal

Gefeliciteerd! Van harte met jullie voorgenomen huwelijk. Een bijzondere dag waar je samen naar uit kunt kijken en de voorbereidingen voor zult moeten treffen. Onze ervaring is dat het een spannende, maar bovenal een mooie tijd is. Met deze krant krijgen jullie van dé Utrechtse trouwspecialisten een aantal tips. Wij helpen graag door onze expertise en ervaringen te delen. Geniet van de aankomende maanden!
Lees meer

Schoenen die perfect aansluiten op uw wensen

Kom op zaterdag 26 mei naar ons Barolo evenement om precies die schoen samen te stellen, die perfect aansluit op uw wensen. We verwelkomen u graag op het Oudkerkhof. Wilt u vast een afspraak maken? Stuur dan een mail naar winkel@hermansschoenen.nl
Lees meer

Gaat u binnenkort trouwen?

Uw bruiloft is dé dag bij uitstek om u van uw beste kant te laten zien. Iedereen wil er op zijn huwelijksdag perfect bij lopen en daar zijn mooie passende schoenen natuurlijk essentieel bij. Misschien realiseert u zicht het niet, maar als er één stuk in uw garderobe is waarmee u uw persoonlijke stijl kan onderstrepen, dan zijn het wel uw schoenen!
Lees meer

Meet Hermans op Engaged; de trendsettende trouwbeurs op 3 + 4 maart 2018

Op 3 en 4 maart 2018 vindt de trouwbeurs Engaged plaats in Amsterdam. Gaat u trouwen of heeft u een vriend(in) die verloofd is? Heeft u nog geen idee wat u wilt of moet u juist de puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Ook Hermans Schoenen ontmoet u graag voor passend advies, het maken van een persoonlijke afspraak bij ons in de winkel en om u te verrassen met ons aanbod aan trouwschoenen.
Lees meer

New Brand - R.M. Williams

Sinds kort verkopen wij bij Hermans het schitterende merk R.M. Williams. De schoenen zijn gemaakt uit één stuk leer en gedecoreerd met geweven treklussen waarin de merknaam staat. Hierdoor krijgen de boots hun kenmerkende uiterlijk en schiet u de laarzen eenvoudig aan.
Lees meer

Carlos Santos Event

Op 19 oktober as. krijgt u de unieke kans om zelf uw paar Carlos Santos schoenen samen te stellen. Onder begeleiding van een hapje en een drankje kunt u aan de hand van leesten, leersoorten en specials de perfecte schoen creëren. Natuurlijk krijgt u hierbij advies van onze experts en een medewerker van Carlos Santos zelf.
Lees meer

Terugblik Wijnwandeling

In het laatste weekend van september vond zowel de Wijnwandeling plaats alsook de feestelijke heropening van het Oudkerkhof. Een bijzonder weekend dus vol festiviteiten. Ondanks het feit dat we al richting de herfst gaan was het prachtig weer en hierdoor kon men ook voor de deur van de winkel volop genieten van de sfeervolle ambiance die beide evenementen met zich mee brachten.
Lees meer
Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.