Tien redenen om het Oudkerkhof te bezoeken

Wij hoeven u niet te vertellen dat het Oudkerkhof één van de mooiste straten van Utrecht is. Iedereen die graag bij ons langskomt in de winkel is gecharmeerd van de straat waaraan wij gevestigd zijn. De oude, karakteristieke panden en de luxueuze, maar toegankelijke winkels maken van het Oudkerkhof een bijzondere plek in het oude centrum van Utrecht. Eigenlijk is onze winkel natuurlijk al reden genoeg om het Oudkerkhof te bezoeken, maar onze straat heeft nog meer te bieden. Wij zetten voor u op een rijtje, wat deze historische straat zo aantrekkelijk maakt.
Lees meer

Crockett & Jones

Door de grote diversiteit aan leesten, modellen en uitvoeringen weet Crockett & Jones zich te onderscheiden. Hierdoor heeft het merk in de afgelopen decennia een belangrijke plaats verworven in de collectie van Hermans.
Lees meer

Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe is een relatief jong merk, maar heeft in deze korte tijd een goede reputatie weten op te bouwen en een grote groep trouwe klanten. Het lifestylemerk voor de wielrenfanaat blijkt veel mannen aan te spreken, mede doordat de schoenen een comfortabele fit hebben.
Lees meer

Tips voor een stijlvolle huwelijksdag

Gaat u binnenkort trouwen? Uw bruiloft is dé dag bij uitstek om u van uw beste kant te laten zien. Iedereen wil er op zijn huwelijksdag perfect bij lopen en daar zijn mooie schoenen natuurlijk essentieel bij.
Lees meer

Zomerse klassiekers

Nu de zomerse temperaturen zich aandienen, is het tijd om de zomerse klassiekers eens onder de loep te nemen. Welke schoenen dragen prettig bij warm weer? Om u in een zonnige stemming te brengen, zetten we onze zomerse schoenen voor u op een rijtje.
Lees meer

Luxueuze Vaderdag cadeaus

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Vaderdag. De meeste mensen vinden het leuk om op deze dag hun vader een cadeau te geven, maar iets leuks te bedenken vinden de meesten moeilijk. Gelukkig hebben wij genoeg items in onze collectie waarmee u uw vader op stijlvolle wijze kan verrassen.
Lees meer

Exclusieve herenschoenen voor een bruiloft

Wat trekt u aan als u wordt uitgenodigd op een bruiloft? Niet elke kleur of outfit is geschikt om te dragen en u wil niet underdressed zijn, maar ook niet overdressed of beter gekleed zijn dan de bruidegom. Onze eerste tip is, lees goed de uitnodiging of de brief van de ceremoniemeester! Meestal wordt daar een dresscode in vermeld of staat er een wens op, zoals dat het gewaardeerd wordt als u een bepaalde kleur draagt.
Lees meer

Reizen in stijl

Een echte heer reist in stijl. Als u onderweg bent, wilt u vanzelfsprekend goed voor de dag komen, maar zich tegelijkertijd comfortabel voelen. Wist u dat uw voeten tijdens een trip vaak uitzetten?
Lees meer

Schoenpoetsevent

Bent u benieuwd hoe u uw schoenen het beste kan onderhouden? Kom dan naar ons schoenpoetsevent op 10 mei! Op deze avond vertellen we u alles over leersoorten en waar welke leersoort behoefte aan heeft.
Lees meer

Exclusieve vlinderdassen

Bij Hermans kunt u niet alleen terecht voor de mooiste herenschoenen, maar ook voor bijpassende en leuke accessoires zoals exclusieve strikken. Zo verkopen wij prachtige exemplaren van het merk Goletz Bowties en houten vlinderdassen van het merk Two Guys. Met deze accessoires geeft u uw outfit een leuke twist en een eigenzinnige uitstraling, de nieuwe generatie bow tie cool!
Lees meer
Terug naar boven