Werken bij Hermans Schoenen

De karakteristieke winkel maakt een bezoek aan Hermans een ware belevenis. Onze schoenadviseurs assisteren u graag bij uw keuzes op het gebied van leersoorten, pasvorm en maakwijzes. Daarnaast weten zij precies welke accessoires uw outfit compleet maken. Hermans Schoenen is gesitueerd op het Oudkerkhof 22. Het Oudkerkhof is een prachtige winkelstraat die ook wel de Utrechtse PC Hooftstraat wordt genoemd en is sinds eind 2017 bij het voetgangersgebied van de binnenstad getrokken. Op het Oudkerkhof winkelt u bij stijlvolle winkels, maar wel voor normale prijzen.
Lees meer

New Brand - R.M. Williams

Sinds kort verkopen wij bij Hermans het schitterende merk R.M. Williams. De schoenen zijn gemaakt uit één stuk leer en gedecoreerd met geweven treklussen waarin de merknaam staat. Hierdoor krijgen de boots hun kenmerkende uiterlijk en schiet u de laarzen eenvoudig aan.
Lees meer

Carlos Santos Event

Op 19 oktober as. krijgt u de unieke kans om zelf uw paar Carlos Santos schoenen samen te stellen. Onder begeleiding van een hapje en een drankje kunt u aan de hand van leesten, leersoorten en specials de perfecte schoen creëren. Natuurlijk krijgt u hierbij advies van onze experts en een medewerker van Carlos Santos zelf.
Lees meer

Terugblik Wijnwandeling

In het laatste weekend van september vond zowel de Wijnwandeling plaats alsook de feestelijke heropening van het Oudkerkhof. Een bijzonder weekend dus vol festiviteiten. Ondanks het feit dat we al richting de herfst gaan was het prachtig weer en hierdoor kon men ook voor de deur van de winkel volop genieten van de sfeervolle ambiance die beide evenementen met zich mee brachten.
Lees meer

Hermans geeft tips voor de perfecte trouwschoenen

Afgelopen weekend stonden wij op Engaged. Dé trouwbeurs voor mensen die hun huwelijksdag graag op een andere manier invullen dan met clichés. Samen met de heren van Michael & Giso gaven wij advies aan de aanstaande bruidegom hoe hij stijlvol en zelfverzekerd voor de dag kan komen op zijn trouwdag.
Lees meer

Exclusief Edward Green

De exclusiviteit van een paar schoenen van Edward Green is onmiskenbaar en moeilijk te overtreffen. Edward Green was een man met een bijzondere passie voor schoenen. Hij begon al op twaalfjarige leeftijd in de schoenenindustrie en had vanaf het begin de ambitie om schoenen voor het hoogste segment te maken. Hij vestigde zijn eigen atelier in Northampton in 1890 en verzamelde om hem heen de meest illustere ambachtslieden van de stad.
Lees meer

Tien redenen om het Oudkerkhof te bezoeken

Wij hoeven u niet te vertellen dat het Oudkerkhof één van de mooiste straten van Utrecht is. Iedereen die graag bij ons langskomt in de winkel is gecharmeerd van de straat waaraan wij gevestigd zijn. De oude, karakteristieke panden en de luxueuze, maar toegankelijke winkels maken van het Oudkerkhof een bijzondere plek in het oude centrum van Utrecht. Eigenlijk is onze winkel natuurlijk al reden genoeg om het Oudkerkhof te bezoeken, maar onze straat heeft nog meer te bieden. Wij zetten voor u op een rijtje, wat deze historische straat zo aantrekkelijk maakt.
Lees meer

Crockett & Jones

Door de grote diversiteit aan leesten, modellen en uitvoeringen weet Crockett & Jones zich te onderscheiden. Hierdoor heeft het merk in de afgelopen decennia een belangrijke plaats verworven in de collectie van Hermans.
Lees meer

Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe is een relatief jong merk, maar heeft in deze korte tijd een goede reputatie weten op te bouwen en een grote groep trouwe klanten. Het lifestylemerk voor de wielrenfanaat blijkt veel mannen aan te spreken, mede doordat de schoenen een comfortabele fit hebben.
Lees meer

Tips voor een stijlvolle huwelijksdag

Gaat u binnenkort trouwen? Uw bruiloft is dé dag bij uitstek om u van uw beste kant te laten zien. Iedereen wil er op zijn huwelijksdag perfect bij lopen en daar zijn mooie schoenen natuurlijk essentieel bij.
Lees meer
Terug naar boven