Terug naar overzicht

Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe is een relatief jong merk, maar heeft in deze korte tijd een goede reputatie weten op te bouwen en een grote groep trouwe klanten. Het lifestylemerk voor de wielrenfanaat blijkt veel mannen aan te spreken, mede doordat de schoenen een comfortabele fit hebben.


Geïnspireerd door de authentieke wereld van de Flandriens, besloot Patrick Vanneste zijn liefde voor de wielersport te combineren met zijn kennis van de schoenenwereld. Dit voornemen resulteerde in 2010 in een collectie sneakers die zowel hip als authentiek is. Met een knipoog naar de fietsschoenen uit de jaren '50 combineert Cycleur de Luxe nostalgische elementen met frisse kleuren. Hiermee brengt het merk niet alleen een ode aan het doorzettingsvermogen van de Flandriens van weleer, maar aan iedereen die zich op een sportieve, positieve manier een weg door het leven baant.

Cycleur de Luxe heeft een mooie plek weten te veroveren in de collectie van Hermans. Naast de sneakers maakt het merk inmiddels ook andere soorten schoenen, waardoor u eigenlijk voor elke gelegenheid wel een paar schoenen kunt vinden van dit merk. De contrasten van een nette upper met een sportieve zool, blijkt veel heren te bekoren en zorgt voor een nette uitstraling met een casual touch.

Voor de zomer zijn de sneakers van dit merk vanzelfsprekend populair, maar daarnaast raden wij aan eens bij de veterschoenen te kijken. De combinatie van een brogues motief met een grove loopzool zorgt voor een verfrissende, nieuwe versie van de veterschoen. Hetzelfde geldt voor de interpretatie van de chelseaboot, die Cycleur de Luxe ook op vernieuwende wijze heeft ingevuld. Noem het gerust een eigenwijze manier! 

Dankzij deze kenmerkende designs is Cycleur de Luxe een pionier binnen de schoenenbranche aan het worden. Doordat de ontwerpen vernieuwend, verfrissend en comfortabel zijn, zoekt een man die eenmaal voor dit merk heeft gekozen al snel een volgend seizoen naar de nieuwe collectie van dit merk. Deze komt inmiddels binnen bij Hermans, dus neem vooral snel een kijkje bij de nieuwe collectie en laat u verrassen.


Terug naar boven