Terug naar overzicht

Terugblik Wijnwandeling

In het laatste weekend van september vond zowel de Wijnwandeling plaats alsook de feestelijke heropening van het Oudkerkhof. Een bijzonder weekend dus vol festiviteiten. Ondanks het feit dat we al richting de herfst gaan was het prachtig weer en hierdoor kon men ook voor de deur van de winkel volop genieten van de sfeervolle ambiance die beide evenementen met zich mee brachten.


Hermans nam deel aan de Wijnwandeling waarbij iedere deelnemer bij het startpunt een strippenkaart kreeg, een plattegrond en natuurlijk een wijnglas. Op de plattegrond was een route uitgestippeld die langs alle deelnemende winkeliers ging. Bij iedere winkelier ontving men een hapje of een glas wijn met daarnaast informatie over de winkel zelf.

Op deze manier kon men op een laagdrempelige en aangename manier verschillende winkels bezoeken en zo de binnenstad van Utrecht leren kennen. De route leidde langs verschillende kleine straatjes en boetieks. Zelfs de mensen die vertrouwd zijn met de binnenstad kregen nog nieuwe plekken te zien en ontdekten nieuwe adresjes.

De feestelijke heropening van het Oudkerkhof zorgde voor nog meer sfeer en gezelligheid op onze gemoedelijke straat. De nieuwe klinkers en de bomen die geplant zijn, maken van onze straat een uitnodigende plek. Nog meer dan voorheen al het geval was en dankzij het feit dat er nu nog meer ruimte is voor terrasjes, is het Oudkerkhof nog aantrekkelijker geworden. Kom vooral langs om een kijkje te nemen hoe het geworden is!

Klinkt de Wijnwandeling u als muziek in de oren? Dit was de tweede maal dat deze werd georganiseerd. Volg ons op social media om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe en andere leuke evenementen. We verwelkomen u graag.
Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.