Terug naar overzicht

Carlos Santos Event

Op 19 oktober as. krijgt u de unieke kans om zelf uw paar Carlos Santos schoenen samen te stellen. Onder begeleiding van een hapje en een drankje kunt u aan de hand van leesten, leersoorten en specials de perfecte schoen creëren. Natuurlijk krijgt u hierbij advies van onze experts en een medewerker van Carlos Santos zelf.

Bij Carlos Santos draait alles om handwerk, machines spelen de tweede viool binnen dit bedrijf. Dankzij mentor Carlos Santos en de jaren van ervaring, staat dit merk internationaal aan de top op het gebied van schoenen. Ambachtslieden vervaardigen met veel passie de mooiste schoenen en zorgen ervoor dat dit merk zich weet te onderscheiden.

Gevestigd in het noorden van Portugal vervaardigt Carlos Santos al meer dan 70 jaar stijlvolle herenschoenen volgens de Goodyear methode. Passie voor traditioneel vakmanschap is duidelijk herkenbaar in de hoogwaardige afwerking, de vormgeving en de uitstekende pasvorm. Op 19 oktober as. heeft u de mogelijkheid om een echt maatwerk paar samen te stellen.

U kunt een special laten maken op basis van de handgrade collectie. Dit betekent dat er modellen uit de huidige collectie gekozen kunnen worden, waarbij u zelf de leersoort uitkiest. Elke kleur is mogelijk, maar daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kiezen uit een bijzondere print zoals imitatie croco. Heeft u een brede voet? Dit is geen probleem, want u kunt ook uit drie modellen met een bredere leest kiezen.

Kom langs op 19 oktober en trakteer uzelf op een paar unieke Carlos Santos schoenen. De dag begint om 12.00 uur en zal eindigen rond 21.00 uur ’s avonds. Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor bijpassende hapjes en drankjes, waardoor u rechtstreeks vanuit uw werk kunt langskomen. 


Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.