Terug naar overzicht

New Brand - R.M. Williams

Sinds kort verkopen wij bij Hermans het schitterende merk R.M. Williams. De schoenen zijn gemaakt uit één stuk leer en gedecoreerd met geweven treklussen waarin de merknaam staat. Hierdoor krijgen de boots hun kenmerkende uiterlijk en schiet u de laarzen eenvoudig aan.Het merk R.M. Williams kent een unieke plek binnen de branche. De oprichter van het merk was totaal geen schoenenkenner, maar een boer op het platteland van Australië. Toen zijn zoon ziek werd en hij de kosten van de gezondheidszorg niet kon betalen, besloot hij een bedrijf op te richten met lifestyleproducten.

In 1932 vroeg hij vervolgens aan een vriend die zadels maakte of hij voor hem niet een paar schoenen kon maken. Dit werden de eerste R.M. Williams boots gemaakt uit één stuk leer. De ambachtelijk gemaakte schoenen vielen direct op en als snel werden de laarzen enorm populair en groeide het bedrijf uit naar een internationaal merk.

Aan het oorspronkelijke design is vrijwel nooit iets veranderd en de chelseaboot van R.M. Williams is inmiddels een echte klassieker. Een paar boots van dit merk herkent u uit duizenden, door het kenmerkende design. Heeft u al een paar in de kast staan? Het merk is in Australië zeer bekend, in Nederland is het merk nog maar op enkele plaatsen verkrijgbaar.

Kies voor een uniek stuk handwerk en neem een kijkje bij de collectie van R.M. Williams. Naast de mooie boots verkopen we ook de bijpassende onderhoudsproducten, waarmee u de boots perfect kan onderhouden en het leer in opperbeste staat blijft.Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.