Terug naar overzicht

Werken bij Hermans Schoenen

De karakteristieke winkel maakt een bezoek aan Hermans een ware belevenis. Onze schoenadviseurs assisteren u graag bij uw keuzes op het gebied van leersoorten, pasvorm en maakwijzes. Daarnaast weten zij precies welke accessoires uw outfit compleet maken. Hermans Schoenen is gesitueerd op het Oudkerkhof 22. Het Oudkerkhof is een prachtige winkelstraat die ook wel de Utrechtse PC Hooftstraat wordt genoemd en is sinds eind 2017 bij het voetgangersgebied van de binnenstad getrokken. Op het Oudkerkhof winkelt u bij stijlvolle winkels, maar wel voor normale prijzen.

Sinds jaar en dag bezoeken de inkopers van Hermans schoenen vakbeurzen overal ter wereld op zoek naar de beste herenschoenen en accessoires. Deze zoektocht resulteert elk seizoen weer in een gevarieerde en tot de verbeelding sprekende collectie. Bij Hermans treft u naast Engelse traditionals, ook prachtige handgeverfde Italiaanse schoenen aan. Uiteraard zijn ook Nederlandse ontwerpen ruimschoots vertegenwoordigd.


Onze schoenadviseurs

Zowel het karakteristieke pand als de schoenadviseurs van Hermans maken een bezoek aan de winkel een ware belevenis. Om dit elke dag te realiseren zijn we bij Hermans Schoenen op zoek naar de juiste personen met een passie voor stijlvolle herenschoenen en het enthousiasme om dit dagelijks over te brengen op onze klanten en collega's. Daarnaast kenmerken onze schoenadviseurs zich door een uitgebreide kennis van en ervaring met diverse maakwijzen, pasvormen en leersoorten. De kennis wordt vergaard door een uitgebreide opleiding tot schoenadviseur. De ervaring wordt meegebracht en overgedragen door collega's.


Wat maakt werken bij Hermans Schoenen zo bijzonder?

Werken bij Hermans schoenen is een leuke, afwisselende baan. Naast een uitgebreide collectie van prachtige producten biedt Hermans Schoenen ook een grote verscheidenheid aan klanten waardoor klantcontact steeds weer interessant is. De ene keer wordt iemand geholpen die snel een paar schoenen komt kopen en een andere keer is er intensief langdurig klantcontact met de meest uiteenlopende gesprekken. De juiste schoenen vinden voor de klant maakt iedere verkoop weer een uitdaging. Hermans is een schoenwinkel waar mensen niet alleen komen voor mooie, luxe schoenen, maar ook voor een goed pas advies. Een servicegerichte houding en eerlijkheid zijn hierbij zeer belangrijk. Naast uitstekend klantcontact, moet de winkel zelf natuurlijk ook de mooiste winkel van Nederland blijven!

Enthousiast geworden over werken bij Hermans? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!
Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.