Terug naar overzicht

Meet Hermans op Engaged; de trendsettende trouwbeurs op 3 + 4 maart 2018

Op 3 en 4 maart 2018 vindt de trouwbeurs Engaged plaats in Amsterdam. Gaat u trouwen of heeft u een vriend(in) die verloofd is? Heeft u nog geen idee wat u wilt of moet u juist de puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Ook Hermans Schoenen ontmoet u graag voor passend advies, het maken van een persoonlijke afspraak bij ons in de winkel en om u te verrassen met ons aanbod aan trouwschoenen.

Trouwbeurs volop inspiratie

Trouwen brengt over het algemeen best wat organisatie met zich mee. Daar kunt u best wat hulp bij gebruiken. Engaged is een trouwbeurs die u verrast met trends, inspiratie voor de mooiste dag, de beste leveranciers, de leukste mensen op een manier die zeker niet oubollig te noemen is.

Waar, wanneer en hoelaat

De trouwbeurs Engaged vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 van 10:00 – 17:00 uur in de Westergasfabriek Amsterdam. Meer informatie over Engaged leest u hier.

Koop tickets met korting

Ook Hermans Schoenen staat op de trendsettende trouwbeurs Engaged en als proud vendor. Wilt u ook langskomen? Koop dan nu uw ticket met 2,50 korting met de code VENDOR18 en laat u inspireren door de mooiste wedding trends.
Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.