Terug naar overzicht

Gaat u binnenkort trouwen?

Uw bruiloft is dé dag bij uitstek om u van uw beste kant te laten zien. Iedereen wil er op zijn huwelijksdag perfect bij lopen en daar zijn mooie passende schoenen natuurlijk essentieel bij. Misschien realiseert u zicht het niet, maar als er één stuk in uw garderobe is waarmee u uw persoonlijke stijl kan onderstrepen, dan zijn het wel uw schoenen!Onze schoenadviseurs van Hermans geven u een paar stijltips om er perfect uit te zien op de mooiste en belangrijkste dag in uw leven.
 

1.Bepaal wat belangrijk voor u is.

Iedere man heeft in zijn outfit een item wat hem onderscheidt. Draagt u graag opvallende dassen? Felgekleurde sokken? Of bent u iemand die graag met een bijzonder horloge wordt gezien? Zorg dat uw favoriete item het uitgangspunt wordt van uw outfit. Draagt u graag of is het uw wens om graag op mooie, bijzondere en kwalitatief goede schoenen te lopen te passen bij het pak dat u draagt? Dan is het verstandig om eerst hiermee te beginnen en uw kleding hierop af te stemmen qua stijl en kleur. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en geven u vrijblijvend advies. 
 

2.Blijf uzelf

Op zo’n spannende dag als uw trouwdag is het belangrijk dat u zich prettig voelt. Ga dus geen kleding of schoenen dragen die niet bij u passen. De enige reden om dit wel te overwegen is als u weet dat uw aanstaande partner hier helemaal weg van is en u graag zo ziet op uw huwelijksdag. Vindt u een vestje niet prettig dragen onder een jasje, doe dit dan vooral niet. Probeer wel alles uit tijdens uw zoektocht naar de perfecte trouwoutfit. Het kan zomaar zijn dat u denkt dat het niets voor u is, maar dat wanneer u het eenmaal aantrekt alles op z’n plek valt. Experimenteer vooral tijdens uw zoektocht, maar kies uiteindelijk voor iets dat goed voelt en bij uw persoonlijkheid past. 

3.Sta stevig in uw schoenen

Heeft u de perfecte trouwschoenen gevonden? Let dan niet alleen op het uiterlijk, maar vooral op de pasvorm. Het is belangrijk dat de schoenen goed zitten, want u moet de hele dag probleemloos op deze schoenen doorbrengen en wellicht zelfs een dansje wagen. Zorg dus dat u er vertrouwen in heeft dat dit lukt op de schoenen. Het is een optie om de schoenen van te voren al een paar keer te dragen, zodat ze ingelopen zijn. Doe dit het liefst binnen op een plek waar tapijt ligt, zodat de zolen mooi blijven en plaats na het lopen altijd een spanner in uw schoen, zodat er geen loopplooien ontstaan. U wilt immers dat uw schoenen er als nieuw uitzien op uw trouwdag! 
 

4.Sta open voor advies

Het is belangrijk om u prettig te voelen in zowel uw kleding als op uw schoenen op de trouwdag. Toch is het leuk om tijdens uw zoektocht te experimenteren met uw outfit, omdat u bijzonder voor de dag wilt komen op uw huwelijksfeest. Om deze reden is het belangrijk om open te staan voor advies van de vakkundige mensen in de winkel. Twijfelt u? Neem nooit overhaast een beslissing als het om uw trouwoutfit gaat. Daarnaast is het ook belangrijk om open te staan voor de mening van goede vrienden of familie die u wellicht meeneemt. Met een team van experts en vertrouwde mensen om u heen én natuurlijk uw eigen gezonde verstand, kan het eigenlijk niet mis gaan. 
 

5.Geniet

Heeft u eenmaal uw keus gemaakt? Zorg dan dat zowel uw kleding als schoenen goed opgeborgen klaarstaan voor uw trouwdag. Dus uw kleding netjes in een hoes waarin het niet kreukt en uw schoenen met spanners in een goede doos waardoor de schoenen beschermt worden tegen zonlicht en vuil. Zorg er daarnaast voor dat u zich op de dag zelf u geen zorgen hoeft te maken over een eventueel vlekje of krasje op uw schoen. Vraag aan uw ceremoniemeester of hij een schoenenpoets setje meeneemt, mocht dit toch onverhoopt gebeuren. Op deze manier kunt u zonder zorgen uw trouwdag tegemoet gaan en samen met uw aanstaande partner genieten van deze bijzondere dag. 

Onze schoenadviseurs assisteren u graag bij het maken van uw keuzes op het gebied van leersoorten, pasvormen en maakwijzen. Kom langs of maak een afspraak in onze winkel. Vergeet daarbij vooral niet om uw trouwpak mee te nemen om zo een perfecte match te maken voor dé grote dag.


Hermans Schoenen op trouwbeurs Engaged 3 en 4 maart 2018

Om te zorgen dat u en uw verloofde genoeg leuke ideeën krijgen, adviseren wij u eens een kijkje te nemen op de trouwbeurs Engaged. Of het nu gaat om ideeën voor een locatie of om kleding, voor elk aspect van uw trouwdag geven ze u hier tips. Kom sfeer proeven en bepaal hoe u uw trouwdag wil gaan invullen. Onze Hermans adviseur is aanwezig om u onze trouwcollectie te laten zien en u van een passend advies te voorzien. Koop tickets met korting en lees meer over Engaged.
Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.