Terug naar overzicht

Schoenen die perfect aansluiten op uw wensen

Kom op zaterdag 26 mei naar ons Barolo evenement om precies die schoen samen te stellen, die perfect aansluit op uw wensen. We verwelkomen u graag op het Oudkerkhof. Wilt u vast een afspraak maken? Stuur dan een mail naar winkel@hermansschoenen.nl


Alle ruim 300 handelingen die nodig zijn om uw persoonlijke Greve maatschoenen te maken, zitten vol passie en toewijding van onze schoenmakers. Handgesneden uit het beste kalfsleer, afgeschuind om verdikkingen op de naden te voorkomen en dubbel gestikt. Door het smalle geleng oogt de schoen extra elegant. Gemaakt volgens de Greve Goodyear Flex methode, welke garant staat voor draagcomfort, souplesse en een lange levensduur.

De geklede herenschoen speelt een steeds belangrijkere rol in het modebeeld van vandaag. Niet alleen moet uw schoen aan alle comfort- en kwaliteitseisen voldoen, hij kan en mag ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en de stemming waarin u zich bevindt. Hermans Schoenen biedt u de mogelijkheid om precies die schoen samen te stellen, die perfect aansluit op uw wensen.

Persoonlijke keuzes in materiaal en kleur maken uw schoenen uniek

U kiest zelf de combinatie van model, materiaal, kleur en zool. Uw initialen benadrukken uw persoonlijke keuze. Elk model is verkrijgbaar met een volledig lederen zool, of een lederen zool met HG rubber loopvlak. De lederen bovenzijden komen uit hetzelfde stuk kalfshuid en worden per paar handmatig ingekleurd. Daardoor is geen enkel paar hetzelfde. De finish op basis van bijenwas garandeert een langdurige bescherming van het leer. Uitborstelen met paardenhaar tenslotte, geeft een diepe, volle glans.

Kom op zaterdag 26 mei naar ons Barolo evenement om precies die schoen samen te stellen, die perfect aansluit op uw wensen. We verwelkomen u graag op het Oudkerkhof. 


Wilt u vast een afspraak maken? Stuur dan een mail naar winkel@hermansschoenen.nl


Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.