Terug naar overzicht

Nieuwe collectie

De sale is bijna over en de nieuwe collecties zijn weer aan het arriveren! Zoals altijd hebben wij ook voor komend seizoen een uitgebreide collectie voor u samengesteld.


Qua modellen hebben we dit najaar sneakers in verschillende uitvoeringen van merken als Cole Haan, Pantofola d’Oro, Harris, Hogan en Tod’s. Daarnaast zien we verschillende soorten boots als trend. We hebben dan ook een ruime vertegenwoordiging in ons assortiment met onder andere stoere boots van R.M. Williams en Greve. De meer casual schoenen kenmerken zich door het gebruik van verschillende materialen en prints en zijn wat meer uitgesproken van aard. 

Voor de gekledere modellen in onze nieuwe collectie van bijvoorbeeld Magnanni zien we weer fraaie kleuringen en designelementen die de schoenen een frisse, hedendaagse uitstraling geven. Uiteraard hebben wij ook altijd een ruime collectie aan mooie klassiekers van onder meer Van Bommel en Crockett&Jones

Voor ons Engelse topmerk Edward Green kunnen wij u enkele nieuwe modellen presenteren die laten zien wat kwaliteitsmaterialen en buitengewoon vakmanschap kunnen vormen. Wij laten u graag de lopende collectie zien alsook wat er allemaal mogelijk is bij het zelf samenstellen van een prachtig paar made-to-order schoenen. 

Naast een grote collectie schoenen hebben wij natuurlijk ook weer vele prachtige accessoires waaronder tassen van de Italiaanse merken Santoni, Dell’ga en Silvano Biagini.

Wij verwelkomen u graag in de winkel om samen met u weer mooie keuzes te mogen maken!

Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.