Terug naar overzicht

Onze evenementenkalender

Hermans Schoenen organiseert regelmatig events voor de ware schoenenliefhebber. De experts van Hermans staan samen met de specialist van diverse merken klaar om u van de meest unieke schoen te voorzien. Bekijk onze kalender voor opkomende evenementen. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze mooie winkel op het Oudkerkhof.

Barolo x Hermans x L’atelier Amsterdam – 13 december 2018

Houdt u van exclusieve schoenen en kwaliteitskleding? Kom dan naar onze Gentlemen’s Evening op donderdagavond 13 december! Laat u verrassen en ontdek het verhaal achter zowel Hermans als l’Atelier Amsterdam. Op deze avond zullen wij de nieuwe collectie presenteren en u onder het genot van een wijnproeverij vertellen wat de ontwikkelingen zijn binnen de mannenmode. Daarnaast krijgt u op deze avond de kans uw eigen schoen samen te stellen middels het Barolo concept van Greve.

Not your fathers tailor 
L'Atelier Menswear Amsterdam is een bespoke kleermaker aan het Singel in Amsterdam gevestigd met het idee om de Nederlandse man te assisteren met het uitbreiden van zijn garderobe. 

L'Atelier is niet een standaard kleermaker; hun missie is om maatkleding fris, jong en betaalbaar te maken. Alles is maatwerk en daarom kunnen zij aan alle wensen voldoen wat betreft kleuren, dessin en patronen. De kleermaker met goede smaak, kennis en passie voor kleding zal uw persoonlijkheid omzetten in een knap uitziend maatpak of jasje.
Leer de experts van L’Atelier kennen op 13 december a.s.

100% uw persoonlijke keuze
De geklede herenschoen speelt een steeds belangrijkere rol in het modebeeld van vandaag. Niet alleen moet uw schoen aan alle comfort- en kwaliteitseisen voldoen, hij kan en mag ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en de stemming waarin u zich bevindt. Hermans Schoenen biedt u de mogelijkheid om precies die schoen samen te stellen, die perfect aansluit op uw wensen.

U kiest zelf de combinatie van model, materiaal, kleur en zool. Uw initialen benadrukken uw persoonlijke keuze. Elk model is verkrijgbaar met een volledig lederen zool, of een lederen zool met HG rubber loopvlak. De lederen bovenzijden komen uit hetzelfde stuk kalfshuid en worden per paar handmatig ingekleurd. Daardoor is geen enkel paar hetzelfde. De finish op basis van bijenwas garandeert een langdurige bescherming van het leer. Uitborstelen met paardenhaar geeft een diepe, volle glans.

Voor uzelf of als een bijzonder cadeau: een gepersonaliseerd paar Greve schoenen om jarenlang met plezier te dragen. 


Carlos Santos Trunkshow – 25 oktober 2018 – 12:00-21:00 uur

Op 25 oktober as. krijgt u de unieke kans om zelf uw paar Carlos Santos schoenen samen te stellen. U kunt een special laten maken op basis van de handgrade collectie. Hierbij kiest u zelf het patroon en de leest. Aan de hand van leesten en leersoorten creëert u samen met de Carlos Santos specialist het paar naar uw wens. Door middel van pas modellen zorgen de experts van Hermans voor een uitstekend zittende schoen.

Harris Trunk Show – 8 tot en met 11 november 2018

Vier dagen lang, van 8 tot en met 11 november, krijgt u de kans om de prachtige schoenen van dit merk te laten personaliseren. De specialist staat voor u klaar om uitleg te geven over Het gebruik van hoogwaardige en zeldzame materialen zoals pythonleer, struisvogelleer en krokodillenleer. Bent u benieuwd naar de toepassing van uitgesproken kleurcombinaties?
We nodigen u van harte uit op het Oudkerkhof! Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.