Shopping bag
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd

EXCLUSIEF, MODIEUS en STIJLVOL
TRADITIONEEL VAKMANSCHAP
GRATIS VERZENDING VANAF € 100
EXCLUSIEVE HERENSCHOENEN IN ALLE MATEN
Al ruim 100 jaar bezoeken de inkopers van Hermans schoenen vakbeurzen overal ter wereld op zoek naar de beste herenschoenen en accessoires. Deze zoektocht resulteert elk seizoen weer in een gevarieerde en tot de verbeelding sprekende collectie. Het doel is na al die jaren nog steeds hetzelfde: elke man moet kunnen slagen bij Hermans Schoenen, ongeacht zijn schoenmaat.

DE SCHOENENCOLLECTIE

Tweemaal per jaar speuren we de vakbeurzen af op zoek naar de mooiste en beste merken herenschoenen. Bij Hermans Schoenen treft u naast Engelse traditionals, ook prachtige handgeverfde Italiaanse schoenen aan. Uiteraard zijn ook Nederlandse ontwerpen ruimschoots vertegenwoordigd. Bekijk via de button hieronder welke merken bij aanbieden.DE WINKEL IN UTRECHT
De karakteristieke winkel maakt een bezoek aan Hermans Schoenen een ware belevenis. Onze schoenadviseurs assisteren u graag bij uw keuzes op het gebied van leersoorten, pasvorm en maakwijzes. Daarnaast weten zij precies welke accessoires uw outfit compleet maken. 
Hermans Schoenen is gesitueerd op het Oudkerkhof 22. Het Oudkerkhof is een prachtige winkelstraat die ook wel de Utrechtse PC Hooftstraat wordt genoemd. We ontvangen u graag in onze winkel.

Bekijk onze openingstijden en locatie
LOOP DOOR ONZE WINKEL

Neem alvast een digitaal kijkje in onze winkel in Utrecht.

HET BEGON IN 1906
In 1906 begonnen de gezusters Hermans een schoenenwinkel in Utrecht. Zij hadden zelf maat 44 en als vrouw was het moeilijk om schoenen te vinden. Vader Hermans financierde zijn dochters en al snel verwierf de winkel naam door het hele land voor de hele grote maar ook kleine maten. Vandaar dat in het Logo nog steeds een grote en kleine schoen is afgebeeld. De laatste jaren ligt de focus voornamelijk op herenschoenen.
  • Snelle levering
  • Gratis verzending v.a. € 100
  • Traditioneel vakmanschap
Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.