Betaling

VEILIG BETALEN

Uw betaling verloopt via een versleutelde https-verbinding. Dit betekent dat de verbinding tussen u en de website gecodeerd is en daardoor niet zichtbaar is voor derden. Een veilige betaalomgeving herkent u aan het hangslotje onderin en een url in de adresbalk die begint met 'https', waarbij de s staat voor 'secure'.

BETALEN VIA IDEAL

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop. Selecteer in de volgende stap uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

BETALEN MET EEN CREDITCARD

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling heeft u de keuze tussen VISA en Mastercard. Klik op de knop naar keuze. U wordt gevraagd om uw creditcardgegevens in te voeren. Zodra uw betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

WAT IS OGONE?

Ogone is een veilige on-line betalingsmodule. Ogone is één van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten, met meer dan 15.000 klanten verspreid over 25 landen. U kunt betalen door middel van iDeal, Visa, Mastercard.

Al uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw naam, uw adres, besteloverzicht en evt. creditcardnummer worden versleuteld via een veilige server software (SSL) om een maximale veiligheid te verzekeren. Uw persoonlijke betalingsgegevens worden ons niet doorgegeven.

Kijk voor meer informatie op http://www.ogone.nl

Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.