Filters

Betaling

VEILIG BETALEN

Uw betaling verloopt via een versleutelde https-verbinding. Dit betekent dat de verbinding tussen u en de website gecodeerd is en daardoor niet zichtbaar is voor derden. Een veilige betaalomgeving herkent u aan het hangslotje onderin en een url in de adresbalk die begint met 'https', waarbij de s staat voor 'secure'.

BETALEN VIA IDEAL

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop. Selecteer in de volgende stap uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

BETALEN MET EEN CREDITCARD

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling heeft u de keuze tussen VISA en Mastercard. Klik op de knop naar keuze. U wordt gevraagd om uw creditcardgegevens in te voeren. Zodra uw betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast die u kunt terugvinden op het (maandelijks) transactie overzicht van uw creditcard maatschappij. Er is geen sprake van een pre-autorisatie (reservering). 

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.