Shopping bag
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd

Ruilen & Retourneren

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retourneren van een bestelling in de Hermans winkel is gratis. 

14 DAGEN RETOURTERMIJN

Binnen 14 dagen na ontvangst mag u (een deel van) uw bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Vergeet niet het retourformulier in te vullen en mee te sturen.

RUILEN & RETOURNEREN IN DE WINKEL

Ruilen & retourneren in de winkel is mogelijk. Mits op voorraad, kunt u het gewenste artikel direct omruilen. U krijgt geen contant geld terug, maar een bewijs dat u hier recht op heeft én onze toezegging dat uw geld binnen 7 dagen op uw rekening staat.

Ruilen en retourneren in de winkel kan binnen 14 dagen op vertoon van het retourformulier. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit.

RUILEN & RETOURNEREN MET POSTNL

U kunt de bestelling (of een deel van de bestelling) binnen 14 dagen terugsturen. Vul hiervoor zorgvuldig het retourformulier in, vouw deze dubbel en plaats hem in de insteekhoes met het adres naar boven. Vervolgens kunt u het pakket frankeren en afgeven bij één van de PostNL loketten in Nederland. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hermans niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom bij het opsturen altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

  • Snelle levering
  • Gratis verzending v.a. € 100
  • Traditioneel vakmanschap
Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.