Ruilen & Retourneren

GRATIS RETOURNEREN

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het retourneren van de artikelen binnen Nederland. U kunt de artikelen terugbrengen in onze winkel of afleveren bij een PostNL loket. Voor retourneren vanuit België, Frankrijk en Duitsland draagt u zelf de kosten voor het retourneren.

14 DAGEN RETOURTERMIJN

Binnen 14 dagen na ontvangst mag u (een deel van) uw bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Vergeet niet het retourformulier in te vullen en mee te sturen.

RUILEN & RETOURNEREN IN DE WINKEL

Ruilen & retourneren in de winkel is mogelijk. Mits op voorraad, kunt u het gewenste artikel direct omruilen. U krijgt geen contant geld terug, maar een bewijs dat u hier recht op heeft én onze toezegging dat uw geld binnen 7 dagen op uw rekening staat.

Ruilen en retourneren in de winkel kan binnen 14 dagen op vertoon van het retourformulier. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit.

RUILEN & RETOURNEREN MET POSTNL

U kunt de bestelling (of een deel van de bestelling) binnen 14 dagen terugsturen. Vul hiervoor zorgvuldig het retourformulier in, vouw deze dubbel en plaats hem in de insteekhoes met het antwoordnummer naar boven. Vervolgens kunt u het pakket afgeven op één van de PostNL loketten in Nederland.

Terug naar boven

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid.